Υπηρεσίες

 

image1

ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ
Η επαγγελματική ανάπτυξη που είχε με το πέρασμα των χρόνων η εταιρεία Χατζηγεωργίου μέχρι σήμερα την καθιστά ένα αξιόπιστο συνεργάτη στον χώρο των αμαξωμάτων καθώς ο συνδυασμός εμπειρίας και εξειδικευμένης τεχνογνωσίας δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο κάθε επαγγελματίας. Η εταιρεία Χατζηγεωργίου μπορεί να κατασκευάσει παντός τύπου αμαξώματα των οποίων οι τομείς είναι χωρισμένοι
Αναλυτικότερα η εταιρία μας είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις στους παρακάτω τομείς:
Κιβωτάμαξες αλουμινίου
Ισοθερμικές κιβωτάμαξες
Μονώσεις αυτοκινήτων
Αμαξώματα με αψίδες και μουσαμά
Κιβωτάμαξες μεταφορά ποτών
Αμαξώματα με σύστημα κουρτίνας
Ανοιχτά αμαξώματα
Ανατρεπόμενα αμαξώματα

ΓΕΡΑΝΟΙ
Ως ένα από τα βασικά πεδία δραστηριότητας μας , η εταιρεία Χατζηγεωργίου εξειδικεύεται στα γερανοφόρα οχήματα - γερανούς . Μέσα από την πάροδο των χρόνων καταφέραμε με συνέπεια , σεβασμό και επαγγελματισμό να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών οι οποίοι προμηθεύτηκαν γερανούς από εμάς.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Η εταιρεία Χατζηγεωργίου δραστηριοποιείται με επιτυχία και στην κατασκευή και εμπορία υδραυλικών συστημάτων τα οποία προσαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα του κάθε πελάτη και ενδιαφερόμενου πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Η εταιρεία μας προσφέρει κάδους για απορρίμματα ή υλικά από ανακύκλωση για συνδυασμό με σύστημα γάντζου καθώς και μεταλλικό τραπεζοειδή κάδο για απορρίμματα ή μπάζα χωρητικότητα 8 m2, για χρήση με αλυσιδάκι

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Η εταιρεία μας μέσα από την πολυετή εμπειρία που διαθέτει και την τεχνογνωσία την οποία έχει αναπτύξει διαθέτει οργανωμένο τμήμα στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και είναι στην διάθεση του πελάτη να προσφέρει λύσεις για κάθε πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει. Η επιτυχημένη παρουσία μας στον χώρο μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε συγκεκριμένες λύσεις ανάλογα τις απαιτήσεις του έργου και των αναγκών του πελάτη.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Η εταιρεία Χατζηγεωργίου διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο και έμπειρο τμήμα με στελέχη τα οποία μπορούν να επισκευάσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί καθώς και διαγνώσουν κάποιο πρόβλημα. Η τεχνογνωσία και το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού μας καθιστούν έμπιστους συνεργάτες για να μπορέσει να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί.


 

Φωτογραφίες


Γερανοί

Καρότσες

Ανακύκλωση

Ειδικές Κατασκευές

Λίγα Λόγια

Η εταιρία μας λειτουργεί από το 1962 στην Θεσσαλονίκη και ειδικεύεται στην κατασκευή αμαξωμάτων, εμπορία-επισκευή γερανών, εξοπλισμό ανακύκλωσης, ειδικές κατασκευές, υδραυλικά συστήματα και με την επισκευή αυτών.
Μέχρι και σήμερα η εταιρεία διαγράφει συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στον χώρο των κατασκευών και επισκευών.
Μέσα από συνέχεις επενδύσεις σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία μας διευρύνει το εύρος των εργασιών της διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ψηλά επίπεδα.

Επικοινωνία

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΚΕ

ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 570 22 - Τ.Θ. 1311

ΤΗΛ: 2310 754 526 - FAX: 2310 754 527
email: xasakis@otenet.gr